Tenim novetats!

Diuen que quan estàs ocupat el temps passa més ràpid del normal. Per a nosaltres, que hem viscut els mesos més intensos de la nostra vida creant aquest llibre, podem afirmar què és cert: sense adonar-nos-en  tenim el mes de febrer ben encarat.

Avui, nou de febrer, us escrivim per comunicar que el llibre està acabat i que tenim moltes novetats que ens fan molt feliços.

La primera d’elles és que els nostres lectors zero, les persones del nostre entorn escollides per a fer la primera lectura de l’esborrany, ja han llegit el llibre. En total han estat vuit amics i amigues i l’autora del pròleg.

Els nostres amics ens han donat la seva opinió i nombrosos consells pel llibre. No tenim paraules per definir el que ens ha emocionat el seus consells i, sobretot, les seves mostres de recolzament i ànims per encarar la campanya de micromecenatge. En canvi, ells ens han omplert el cap i el cor de paraules, les més repetides de les quals han estat “És un llibre molt necessari, molt bo i molt proper” “És dur però no morbós” “Gràcies al llibre he pogut entendre moltes de les coses que abans no comprenia”.

Moltes gràcies de tot cor a tots i totes: Marc, Enric, Dario, Sílvia, Carmeta, Carla, Marta i Marc.

També és moment de donar les gràcies a l’Agnès Marquès, que ha acceptat la nostra proposta de fer el pròleg del llibre.

Des del primer moment, amb el redactat de les primeres paraules, ens vam adonar que l’Agnès era la persona més adient per a escriure el pròleg de Punt i coma, d’iniciar al lector en la lectura de la història de la Mabel. Gràcies al seu programa dedicat a la depressió a La gent normal de Tv3, havia estat pilar fonamental per a que la Mabel es decidís a fer públic que patia depressió i, posteriorment, a escriure la seva història. Calia, doncs, que fos present al llibre.

Així mateix, també us volem explicar que aquesta setmana hem rebut la primera impressió del llibre, amb la qual volíem veure com ens havia quedat la maquetació i acabar de corregir els últims retocs necessaris per a que el llibre tingui la millor qualitat possible. I així us podem mostrar com ha quedat la portada del llibre!

I, per acabar, la notícia més important que us volíem fer arribar: ja tenim data d’inici del Verkami! La veritat és que estem enormement contents amb com ens han tractat des de la plataforma de micromecenatge, la seva rapidesa en les respostes i la llibertat que ens han donat és molt valuosa.

La nostra aventura començarà el proper diumenge 19 de febrer a les 20.00h. Ens acompanyeu?

Digues alguna cosa:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*