Per Sant Jordi, Punt i coma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salutacions a tothom,

Després d’unes setmanes molt intenses des d’aquell 31 de març en el que vam finalitzar el Verkami, tornem a posar-nos en contacte amb vosaltres per anunciar-vos més novetats.

En primer lloc, ja tenim tots els exemplars, en català i castellà, impresos. A la nostra web www.punticoma.info veureu que hem afegit una nova pestanya, la de botiga, per si no vau poder participar al Verkami i us interessa obtenir una còpia del llibre o regalar-li a algú, o recomanar-nos…

També volem aprofitar per comentar-vos una altra cosa que ens fa molta il·lusió. Els primers exemplars de Punt i coma pels mecenes ja estan enviats, i us arribaran ben aviat.  Encara queden alguns mecenes que no han respost al formulari per rebre el seu llibre, així afanyeu-vos a respondre i us l’enviarem el més aviat possible! El nostre objectiu és que entre aquesta i la setmana vinent tots pugueu tenir el llibre i les recompenses a les vostres mans!

D’altra banda, dues setmanes més tard, encara seguim emocionadíssims de la presentació del passat dia 8, on vam poder veure les cares i fer moltes abraçades als nostres amics i mecenes. Ens va agradar tant tenir-vos tant a prop que hem decidit aprofitar la oportunitat que des de llibreries i biblioteques ens estan donant per presentar-lo a altres llocs. Esperem que ens acompanyeu en totes aquestes aventures!

I, com no podia ser d’una altra manera, no ens podíem perdre la festa més bonica i especial: Sant Jordi. Aquest diumenge 23 d’abril, estarem signant llibres de 12h a 14h a la Rambla de Canaletes. Tots aquells que vulgueu venir-nos a fer una visita sereu benvinguts, i us repartirem abraçades i dedicatòries de llibres. Ens farà moltíssima il·lusió poder-vos veure i saludar-vos, i compartir amb vosaltres un dia tant i tant especial per nosaltres.

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible,

I us desitgem un bon Sant Jordi!

Digues alguna cosa:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*