Mabel Rodríguez

Sempre m’havien definit com “alegre i somrient” fins que la depressió es va apoderar de la meva ànima. Ara segueixo lluitant per recuperar tot allò que vaig ser i millorar dia a dia.

Tinc un títol de la UAB que diu que sóc llicenciada en sociologia i dos màsters posteriors. La meva passió, però, és comunicar i tinc la sort d’haver pogut redirigir la meva carrera professional en aquest àmbit.

De la meva necessitat de buidar sempre el que tinc al cap va néixer el meu bloc, Buidatge de Pensaments, on de tant en tant deixo anar paraules que expressen la meva opinió sobre allò més quotidià de les persones, la societat i la política.

Ara, però, després d’un any duríssim lluitant per combatre la malaltia, el bloc se’m va quedar curt per explicar tot el que he viscut i patit. Però, sobretot, per donar les gràcies a totes les persones que m’han permès tornar a ser la Mabel “alegre i somrient” que ells coneixien.

És per això que escriure “Punt i coma” ha estat un exercici de buidatge molt important i necessari, empès per unes ganes ferotges de retornar una mica de vida a totes les persones que han estat al meu costat. I per, d’alguna manera, ajudar a aquelles que es trobin en la solitud de la depressió i busquin una veu que les comprengui.