Frederic Muniente

Vaig decidir-me a començar aquest projecte a través de conèixer la Mabel en diverses ocasions, gairebé per casualitats al llarg dels anys i de la vida. A base d’anar-la coneixent vaig descobrir els canvis que la depressió li provocava i vaig sentir l’empenta i la necessitat d’explicar al món tot el que havia après a través de la seva experiència. M’agradaria poder ajudar a fer aquest procés de comprensió de la malaltia a tothom qui ho pugui necessitar, i voldria trobar les paraules per fer justícia i veritat a tot el que la Mabel ha viscut.

Per què vull fer-ho? Doncs sóc escriptor, periodista, traductor, un enamorat de la vida i les històries. En tot el que pugui ser llegir un bon llibre, escoltar una bona historieta, o descobrir persones i personatges de tota mena m’hi trobareu. Normalment acompanyat d’un cafè, tot i que no tinc manies per les begudes o els llocs on la vida em vagi portant. La vida és el gran escenari d’un teatre del que m’agrada ser espectador i ser-ne un particular cronista que us pugui explicar què m’hi trobo i com ho veig.

Per molta gent viure és anar passant pels mateixos carrers, llocs i rutines. A mi m’agrada aturar-me a mirar cada finestra i tafanejar-hi una mica. No em vull aturar a preguntar-me “per què?”, sinó gaudir del pessigolleig a la panxa que em provoca pensar “per què no?”. Per mi la vida és anar descobrint detalls nous que em facin veure el mateix món amb ulls nous cada matí. Espero que el llibre us agradi i pugui ajudar!

Podeu seguir-me i llegir-me més a www.fredericmuniente.com.