Qui som

Punt i coma és un llibre fet per persones, per la Mabel i el Fede, amb cara i ulls com tu i com jo, que volem explicar una història humana des de l’empatia i les ganes d’ajudar tot aquell que es trobi enfrontant-se a una depressió, o bé vulgui saber més sobre el tema.

Mabel Rodríguez

Sempre m’havien definit com “alegre i somrient” fins que la depressió es va apoderar de la meva ànima. Ara segueixo lluitant per recuperar tot allò que vaig ser i millorar dia a dia. Tinc un títol de la UAB que diu que sóc llicenciada en sociologia i també dos màsters posteriors. La meva passió, però, és comunicar, i tinc la sort d’haver pogut redirigir la meva carrera professional en aquest àmbit.

Llegir més sobre la Mabel

Frederic Muniente

Vaig decidir-me a començar aquest projecte a través de conèixer la Mabel en diverses ocasions, gairebé per casualitats al llarg dels anys i de la vida. A base d’anar-la coneixent vaig descobrir els canvis que la depressió li provocava i vaig sentir l’empenta i la necessitat d’explicar al món tot el que havia après a través de la seva experiència.

Llegir més sobre en Fede

Col·laboradors

Aquest llibre a quatre mans no hauria estat possible sense l’ajuda de molta gent. Al llibre trobareu una àmplia llista d’agraïments, malgrat no hi hagi paraules al món per agrair a tantes persones tota l’ajuda rebuda al llarg d’aquests mesos.

A la vegada, per dur a terme aquest projecte amb cara i ulls, ha estat necessària l’ajuda de grans professionals, que ens han donat suport en tots els temes que s’escapaven del nostre coneixement.

  • Enric Pineda, disseny i programació web
  • Sara García Salabert, disseny gràfic i maquetació de portada
  • Guillem Mota Estrada, fotografia i contingut audiovisual
  • Carme Ortiz, material pel Verkami

A tots ells, moltes gràcies!