Hola!

Benvinguts!

Què tal, com esteu?

Si heu arribat a aquesta pàgina segurament sigui perquè ens coneixeu. Sou els primers a qui volem saludar: els nostres amics, la nostra gran família que ens ha permès que aquest projecte sigui avui una realitat. Als que encara no ens coneixeu, passeu. Us volem mostrar la nostra ànima.

Som la Mabel i el Fede i aquesta pàgina és la plataforma on ho podreu saber i descobrir tot sobre el llibre que hem acabat de parir: Punt i coma, lluitant contra la depressió. Volem que sigui una web propera, informativa, però també un punt d’intercanvi de perspectives i idees al voltant de la depressió.

Fruit de la incomprensió pròpia i aliena que comporta la malaltia, del desconeixement, la por i el silenci que comporten, volem fer alguna cosa per apropar aquest infern, tant parlat i a la vegada desconegut que és la depressió. Esperem poder ser un lloc de confort i comprensió per qui la pateixi i necessiti algú que l’entengui, o miri de posar a paraules al que li passi. També una cara visible més del que representa viure-ho. I també, perquè no dir-ho, volem fer un petit exorcisme públic i particular a tot el que ha implicat haver de passar per aquest tràngol.

Vam decidir llençar-nos a fer un llibre explicant la història de la Mabel sense ser gaire conscients de tot el que implicava. I el camí ens ha portat ha trobat que més que un llibre, el que estàvem fent era un projecte molt més gran. Aquí ens trobareu, podreu llegir-nos i preguntar-nos. Aquesta pàgina és una finestra oberta per a tots els que vulgueu anar més enllà de la història.

Per nosaltres tot això és una bústia on enviar grans cartes a tot el món sencer.

Esperem que per vosaltres sigui un espai profitós i que pagui la pena. Per nosaltres ho ha estat, ens ha fet descobrir mil històries i esperem que us pugui ser d’utilitat. Volem compartir les històries, vides, anècdotes i projectes que ens han anat sortint durant aquesta aventura. Volíem compartir una història, i ens hem adonat que la història va més enllà de les paraules que formen el llibre. La història també som nosaltres, i també vosaltres.

Un llibre no el formen les paraules que el composen, el formen els ulls i cors que el llegeixen.

Benvinguts al nostre, i també vostre, projecte.

Un comentari a “Hola!

Digues alguna cosa:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*