Gràcies!

 

Bona nit, amics i companys!

Avui ha acabat l’aventura de 40 dies i 40 nits que vam iniciar el passat 19 de febrer. Com us vam dir, la tria del dia d’inici no havia estat casual: formava part de la història de la malaltia de la Mabel. Una data que sempre perduraria al seu ADN. Avui, 31 de març, finalitza l’aventura que ens ha permès fer realitat l’objectiu que ens havíem marcat, ple de dubtes, pors i molta il·lusió: poder finançar el nostre llibre “Punt i coma: lluitant contra la depressió”. A partir d’avui, aquesta data formarà part de les nostres vides, com cada un dels vostres noms.

Entre tots vosaltres heu aconseguit que el superem amb un èxit que ni esperàvem. Milers i milers de gràcies a cada un dels 131 mecenes per les 145 aportacions que ens han ajudat a fer possible aquest somni!

Estem immensament feliços, i estem en núvol. A falta d’alguna frase millor, us direm una cosa que ja sabeu: ens heu ajudat a fer realitat un somni.

I què farem, a partir d’ara?

Tenim dues coses per anunciar-vos, principalment.

La primera de totes és que els llibres en català ja són a impremta, i estan a punt de sortir del forn. Us farem saber el més aviat possible quin dia exacte els tindrem per a que puguem iniciar les signatures i els enviaments. D’aquí poc us arribarà un correu de Verkami amb un formulari per a que l’ompliu amb la vostra direcció de correu per fer-vos-el arribar, i també per triar si voleu còpia en català o en castellà del llibre físic.

I la segona, i no per això menys important, és que volem aprofitar el correu per convocar-vos a la presentació que farem del llibre. L’estem organitzant amb molta il·lusió i tenim moltes ganes de poder comptar amb vosaltres per agrair-vos tota l’estima i suport i per entregar-vos els vostres llibres i recompenses.

Us esperem el proper  dissabte 8 d’abril a les 12h a Inceptum Hub (C/ Rector Triadó, 31, Barcelona)

Una altra vegada, moltes, moltíssimes gràcies pel vostre suport!

Fede i Mabel

 

Digues alguna cosa:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*